Σχετικά με Εμάς

riza restaurant hand 01
riza restaurant about us 1 scaled
riza restaurant about us 2 scaled

Απολαύστε την ελληνική κουζίνα, όπως δεν την έχετε γευτεί πουθενά αλλού. Δείτε αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα με άλλο μάτι και ανακαλύψτε νέες γεύσεις και συνδυασμούς που δεν έχετε φανταστεί.

Εδώ στη Ρίζα, είμαστε αφοσιωμένοι στην αναζήτηση των κορυφαίων γεύσεων και πιάτων που έχει να δώσει η Ελλάδα.

Στο εστιατόριό μας, η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα συναντά τη σύγχρονη μαγειρική, σε συνδυασμούς εμπνευσμένους όσο και γευστικούς. Το καλό φαγητό εξάλλου εκτιμά τις ρίζες του, αλλά θέλει και φαντασία, ώστε κάθε πιάτο να είναι μια μοναδική εμπειρία.

Εδώ στα Χανιά λοιπόν, έχουμε ετοιμάσει ένα χώρο με άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα για να μπορέσετε να απολαύσετε τέτοιες εμπειρίες. Είτε θέλετε να προσθέσετε μια ακόμα ωραία ανάμνηση από τις διακοπές σας, είτε ψάχνετε απλά για καλό φαγητό και κρασί, σας περιμένουμε στη Ρίζα.

g

Jenna Olsen

Chef Assistant

x

Anna Nikson

Executive Chef

h

Sam Johnson

Food Stylist

s

Lana Kook

Sommelier

riza restaurant h1 deco img 2
“Υπέροχος χώρος, εξυπηρέτηση και φαγητό! Το απόλυτο καλύτερο γεύμα των 7ήμερων διακοπών μας. Αξίζει να το επισκεφθείς! ”
Katrine L.
«Είμασταν στην Κρήτη για 5 μέρες και αυτό το μέρος είχε το καλύτερο φαγητό, την καλύτερη θέα και την καλύτερη εξυπηρέτηση! Πολύ παθιασμένο και εξυπηρετικό προσωπικό! Νέο περιβάλλον, ωραία διακόσμηση και καθαρές συνθήκες... συμπεριλαμβανομένων των τουαλετών!»
Pwilsen
«Η Κρητική Φιλοξενία στα καλύτερά της. Νόστιμο κρητικό φαγητό. Ζεστή ατμόσφαιρα. Πολύ φιλόξενο και εξυπηρετικό προσωπικό. Προσιτές τιμές."
Argyro_12
"Εξαιρετικό φαγητό όλα φανταστικά. Πηγαίνετε να γευτείτε τα πιάτα!!!!! Ήμασταν εκεί υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα και το φαγητό είναι εκπληκτικό!"
Xristinar2016